• top-banner

Hvordan vedlikeholde smykket?

Hver kvinnelig venn har mange smykker.Etter å ha kjøpt smykker er nøkkelen til å nyte gleden av smykker i lang tid å vite hvordan man vedlikeholder og beskytter den.Smykker, som vanlige daglige nødvendigheter, vil bli forurenset av fett, støv og annet smuss under bruksprosessen, og kan bli skadet over tid.Av denne grunn trenger vi hyppig rengjøring, vedlikehold og vedlikehold under sliteprosessen.

Feil vedlikehold av edelt gull- og sølvsmykker vil i stor grad påvirke deres praktiske verdi. Vi må alle være oppmerksomme på følgende situasjoner:

1.Sportsvetting er ikke tillatt å bruke smykker.Når du trener, må du svette.Svette er sur og kan skade gull- og sølvsmykker.Langvarig eksponering for svette vil påvirke fargen og glansen deres.

2. Ikke la gull- og sølvsmykker komme i kontakt med etsende kjemikalier.Jeg tror alle vet dette, for når du kjøper gullsmykker, vil en ansvarlig kelner advare deg: gull- og sølvsmykker bør ikke komme i kontakt med etsende kjemikalier, som blekemiddel og bananer.Vann, svovelsyre, etc.

3.Gull og sølv smykker kan ikke slås eller presses.Gull og sølv smykker er veldig myke.De tåler ikke kollisjoner med for mye press.Tungt trykk vil ikke fungere.Dette vil føre til at de deformeres, og da blir de direkte skrotet, selv om det har restverdi, men Det praktiske er borte.

4. Ta av gull- og sølvsmykkene når du tar et bad eller gjør husarbeid.Når du gjør husarbeid eller tar et bad, vil du uunngåelig komme i kontakt med noen rengjøringsmidler, og de fleste av disse rengjøringsmidlene vil skade gull- og sølvsmykkene.Glansen og utseendet vil bli ødelagt, så sørg for å ta det av når du tar et bad eller gjør husarbeid.

5.Gull og sølv smykker kan ikke plasseres etter ønske.Hvis gull- og sølvsmykker plasseres etter eget ønske, er det lett å forårsake "ulykker" uten at du vet det, som for eksempel slag, opphold fra høyde, bli knust av tunge gjenstander osv.

6. Rengjør gull- og sølvsmykker regelmessig.Bruk et spesielt rengjøringsmiddel.Når du bruker gull- og sølvsmykker ofte, er det uunngåelig at det er veldig skittent.På dette tidspunktet, vennligst ikke bruk rengjøringsmidler etter ønske, spesielt skrubbe-type rengjøringsmidler, hvis det ikke er noe spesielt rengjøringsmiddel., Du kan bruke baby shower gel i stedet.Fordi baby shower gelen er mild i naturen.

7.Gull og sølv smykker bør oppbevares i en spesiell boks.Du kan ikke blande gull- og sølvsmykker sammen i en spesiell oppbevaringsboks.Jeg tror dere alle har et smykkeskrin, fordi det vil være esker når du kjøper disse verdisakene. Men ikke bland dem sammen for enkelhets skyld, da dette vil få dem til å gni mot hverandre og skade hverandre, noe som påvirker glans og utseende.

Når du tar vare på smykkene dine, kan du referere til følgende:

1. Tørk regelmessig med en myk klut eller myk børste for å rengjøre

2. Unngå kontakt med skarpe og kjemiske stoffer

3. Unngå bruk i fuktige omgivelser, som baderom, svømmebasseng osv.

4. Ikke bruk den når du gjør husarbeid og anstrengende trening

保养

Innleggstid: 21. oktober 2021